Junco

Vacature: Conceptontwikkelaar

Vacature:
Conceptontwikkelaar

Junco kenmerkt zich als creatieve, slagvaardige en maatschappelijk betrokken projectontwikkelaar. De ontwikkelaars van het snelgroeiende Junco ontwikkelen vooral binnenstedelijke gebieden en gebouwen. Met oog voor de omgeving en de gebruikers doen ze dit met visie, lef en creativiteit. Ze kopen vastgoed, voegen daar waarde aan toe, om het vervolgens te verkopen. Het resultaat van deze aanpak is dat ze werken aan bijzondere projecten zoals Het Handelshuys op de oude Hudson’s Bay locatie in Zwolle en de Bovenhaven in Kampen. 

Junco is plat georganiseerd. “Junco, dat zijn we samen” is het motto. Samen maken we het resultaat van Junco. De communicatie is open, direct en opbouwend. Junco is gevestigd in Zwolle.

Omschrijving van de functie;

De Conceptontwikkelaar is betrokken bij de eerste fases van een project. Zij/hij boetseert het project tot een architectonisch vormgegeven project dat past in haar omgeving, functioneel in balans is, voorziet in de marktbehoefte en financieel haalbaar is. De Conceptontwikkelaar is een ondernemer met een neusje voor de ontwikkelingsmogelijkheden binnen een project. De Conceptontwikkelaar onderzoekt zelfstandig deze ontwikkelingsmogelijkheden, en bepaalt de financiële en procedurele haalbaarheid daarvan. De Conceptontwikkelaar gaat in overleg met de overheden om medewerking voor zijn plannen te verkrijgen. De Conceptontwikkelaar zoekt naar voldoende zekerheid met betrekking tot de verhuur, de verkoop en de financiering van de ontwikkeling. De Conceptontwikkelaar is een “dealmaker”, die in staat is om een belangrijke rol te spelen in de onderhandelingen die moeten leiden tot een optimale ontwikkeling. Op basis van een sterk analytisch denkvermogen, goede juridische/fiscale kennis en uitstekende communicatieve vaardigheden is de Conceptontwikkelaar in staat om de gemaakte afspraken in overeenkomsten uit te werken.  

Als zelfstandig Conceptontwikkelaar bieden we jou de ruimte: we sturen op eigen ondernemerschap. Kenmerkend voor jou en je nieuwe collega’s is drive en lef. Je bent gedreven, maar niet zonder humor en je vindt het prettig om zelfstandig te werken. 

De Conceptontwikkelaar werkt onder leiding van de directie aan meerdere project-initiatieven en project-concepten. Zij/hij draagt na het structuurontwerp zijn projecten over aan de Projectontwikkelaar die de verdere ontwikkeling, verhuur/verkoop en uitvoering van het project managet. 

Beschik jij over de volgende eigenschappen, kennis en ervaring?

  • Je bent ondernemend en slagvaardig, resultaat gericht, betrouwbaar en houdt van open communicatie,
  • Je bent een sterke onderhandelaar die met een sterke sociale antenne in staat is op basis van een hoge gun-factor een optimaal onderhandelingsresultaat te bereiken,
  • Je bent creatief waardoor je telkens weer in staat bent de optimale oplossing te creëren,
  • Je bent in staat je ideeën goed te ondersteunen met schetsen (met SketchUP of de hand),
  • Je hebt kennis van ontwikkelingen in de markt, maatschappelijke en politieke ontwikkelingen en ontwikkelingen in de ruimtelijke ordening,
  • Je hebt kennis van het relevante wettelijke kader,
  • Je kunt onder meer werken met MS-office applicaties,
  • Je hebt een academisch of HBO werk- en denkniveau,
  • Je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie,
  • Je woont binnen 1 uur autorijden van Zwolle,

Herken jij je in dit profiel en heb je zin in deze uitdagende functie?

Laat deze kans dan niet aan jou voorbijgaan en neem contact met ons op door een email aan info@junco.nl te sturen waarin je je enthousiasme toont en ons informeert met je CV.